Albert Heijn Amsterdamsestraatweg wint Slinger Award

Het Albert Heijnfiliaal aan de Amsterdamsestraatweg van Jolanda Konincks heeft samen met Speeltuin De Duizendpoot de Slinger Award 2011 gewonnen. De jury van de prijs was enthousiast over de maatschappelijke betrokkenheid van familie Konincks in de wijk. De prijs is vorige week uitgereikt door juryvoorzitter burgemeester Aleid Wolfsen.

De Slinger Award bestaat uit een beeldje en een geldbedrag van 2500 euro. Speeltuin De Duizendpoot mag het geld besteden aan een van haar activiteiten. De prijs is in het leven geroepen door Stichting De Slinger Utrecht. Deze organisatie wil een schakel vormen tussen Utrechtse bedrijven die zich actief willen inzetten voor de samenleving en maatschappelijke organisaties.

De Slinger Utrecht reikt elk jaar als waardering en ter stimulering een prijs uit aan een zich onderscheidend maatschappelijk project in de stad Utrecht. Bijzonder was dit jaar, dat de het om projecten draaide, waarbij een ondernemer en een maatschappelijk initiatief samen aan de versteviging van de samenleving werken. Hoewel de prijs naar beide partijen gaat, is het geldbedrag echter alleen bestemd voor het betrokken maatschappelijke initiatief. (deStadUtrecht.nl/foto )

Volg het nieuws over Utrecht via de tweets van deStadUtrecht.nl

Lees ook:

Máxima opent Slinger-event

Bedrijfsterrein wordt centrum van sociaal ondernemerschap

Jongeriusvilla wordt centrum voor creatieve ondernemers